Garantie

Wij streven altijd naar klanttevredenheid en een uitstekende service. Natuurlijk kan het een keer voorkomen dat een artikel defect is, niet goed functioneert of dat er een ander probleem met een product is. Hieronder vind je meer informatie over de garantie op onze artikelen.

Garantie heb je alleen bij een gegronde klacht. De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • beschadiging door opzet, of door nalatigheid ( bijvoorbeeld water-, val en/of stootschade);
  • onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
  • normale slijtage en/of
  • beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Easypleasure geeft minimaal 30 dagen garantie op alle artikelen die je bij ons koopt. Voor sommige artikelen geldt een uitgebreidere fabrieksgarantie. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie staan – indien van toepassing – in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Wij verzoeken je een gebrek zo spoedig mogelijk na ontdekking kenbaar te maken. Een eventuele fabrieksgarantie doet nooit afbreuk aan de wettelijke garantie. 

Uitzonderingen voor Retour
Wil je jouw product om andere redenen retour sturen let dan op het volgende:

Wegens hygiënische voorschriften kun je de volgende artikelen uitsluitend retourneren wanneer de verzegeling nog in tact is:

• Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
• Drogisterij artikelen (sprays, gels, etc.)

Dit betekent dus dat wanneer de sealing om de verpakking verbroken is de toys niet conform het heroepingsrecht retour gestuurd kunnen worden. De aankoop is dan definitief.